Over de fotograaf...

Ik ben Ilana, geboren in 1995 en wonend met ons gezin precies tussen Arnhem en Nijmegen in het dorpje Haalderen. Zelf een ontzettende passie voor paarden. In 2019 heb ik dan ook de opleiding paardenhouderij afgerond. Nog steeds heb ik 2 toppers van paarden.

Naast de nodige ervaring met paarden zit het fotograferen er al van jongs af aan in. Op mijn 12e fietste ik met een compactcamera door de omgeving en maakte ik foto's van verschillende uitzichten en dieren. Pas rond mijn 16e begon dit serieuze vormen aan te nemen toen ik mijn eerste échte spiegelreflex kocht. Fantastisch vond ik het. 

Omdat er toch behoorlijk wat vraag is naar mooie foto's en blijvende herinneringen uiteindelijk de stap gezet ook anderen hierin te willen voorzien. Ik vind het geweldig mensen deze herinnering te kunnen bieden. 

Een foto is mijn inziens zoveel meer dan een leuke vulling voor het interieur. Een stukje blijvende herinnering waarin je de band, het samenspel en de liefde vastlegt. 

Daarnaast vind ik het belangrijk dat foto's losjes zijn, relax en een prettige sfeer uitstralen. Ik ben echte klets en hiermee probeer ik deze relaxte sfeer te creëren. Niets moet, alles mag!